Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det fördolda

I det fördolda
utan insyn
förs ett spel
där människor
ligger i potten

Lovsången
i detta spel
är spridning av ägande
utförsäljningar
tillväxt, vinster
och ännu mer vinster

Människor har blivit prislappar
och sorteras som dugliga
och icke dugliga

De starka vinner

Anförare i detta spel
är våra nya makthavare

De har givit solidariteten
ett annat ansikte

Som medborgare
är vi skyldiga
var och en på sin plats
att avslöja det spel
som pågår....

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-05 22:55



Bookmark and Share


    Yarissa
Bra beskrivet.
Applåd!
2011-02-05

  Ninananonia VIP
Sanna ord!
Grymt bra skrivet!
Viktig text!
Applåd! :)
2011-01-17

    snöö
Texten manar till kamp. Den kampen kan ibland känns hopplös för den enskilda att föra. Men budskapet är lika viktigt för det. Något lite kan kanske alla göra trots att det kan tyckas svårt. Din text väcker glöden.
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP