Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att skriva med versaler ger effekt, vad händer om man skriver med värdeladdade ord?!


Utlösning

ur dränering
ut tömning
ur lakning
sädesskvättning

nedkladdning
ut smetning
ritualmord

kärlekssmek
hetslek

norpanypna
sidostuckna
penetrering

SEX


funkar det?







Fri vers (Modernistisk dikt) av lilla t
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 02:25



Bookmark and Share


  objekt3
ppssst dessutom håller jag med dig.
2011-01-06

  objekt3
slutet sådär men

du listar orden fint sädesskvättning och ritualmord läckerheter tror jag allt du
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t