Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö I - III


Vita figurer
och en översnöad skylt -
gångbana

.

Barnens glada tjut
virvlar i luften och snön
tyst som en tanke

.

Unika konstverk
far genom vinterluften
med sina kälkar





Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-07 14:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag kan inte kommentera det här, det är så självklara sanningar att luften tar slut som alldeles för mig.
2013-06-14

  Ola Rydberg
Bra dikt
som gör mig glad
2011-01-07

  Linda CH VIP
Härligt att beskriva ungar som konstverk! Jag blir glad av din dikt.
2011-01-07

  Fredrik P. VIP
gillar trean mest
2011-01-07

  Nina V A
Tycker om, helt enkelt!
2011-01-07

    ej medlem längre
Barn och snö går väl ihop ...
2011-01-07

    ej medlem längre
perfekta, i mina ögon.
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP