Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelbrädet

Den uppklädda,
framvaskade, med
sötman som en tår i ögat,
spelar violin

ikväll
kommer allting
allting
att brinna på brädet
där snidade versioner av
du och jag står
- söker
tafatt en hjälpande hand.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon