Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick och gick till Världens ände


Såg bakåt...
där låg det...
det vi kallar Livet...
alla drömmar...
alla förhoppningar...
så mycket glädje...
och sorg...
så mycket Kärlek...
glöm inte...
så mycket Kärlek...
som burit...
ända hit.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-07 19:18



Bookmark and Share


  Felicia Wallin
mycket fint skrivet!
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP