Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar...

En önskan som ännu inget annat vore än endast en tanke
borde vara så oönskad, men för det en tanke om än en liten sådan.
Om så min önskan för mig slog in när jag som mest behövde den
Min önskan då vore en blid sådan.
Om jag så en önskan till dig kunde ge, om så endast en liten sådan...
Om då denna önskan slog in, jag ingen annan önskan mer skulle behöva få.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-07 21:29



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fantastiskt och vilken ordlek...Applåder
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin