Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag...


Om jag klär av mig
In på mitt bara skinn...

-Älskar du mig då?

Om jag låter dig
Vidröra de sår som
liver gett mig...

-Läker du dem då?

Om jag står här
Endast iklädd mitt
skimmer av åtrå...

-Besvarar du det då?

Om jag leder dig
In i mig...

-Stannar du där då?




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-07 20:21



Bookmark and Share


  mb74
klart han stannar:) det låter som nått man kan säga till sin respektive en myskväll,kommer garanterat inte att misslyckas:)en jätte fin text.skulle funka som en raggningsreplik:))))kanske..
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla