Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till L :-)




TACK!

 

 

Tack för att du fortfarande tittar  


och att du ännu hos mig hittar  


något som du finner intressant  


även om jag med råge har fyllt tant    

 

 

 

 

När jag var runt de tjugo ungefär  


lätt det var att få en yngling kär  


och fagra ord mitt hjärta rymmer 


nu är jag nog vackrast när det skymmer  

 

 

/Annika Strömberg




Bunden vers (Rim) av •AW•
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-08 17:58



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ler gott vi är som bäst när vi fyllt tant, då finns så mycket mer :)
2011-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Men kära nån! Du är ju JÄTTEFIN!
2011-01-08
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•