Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad tror du dimman viskar

 

 

dimman är ej en sommarföreteelse

dimman lever i alla årstider

det existerar varmdimma

kölddimma

och så vidare

dimman är en slöja av tusentals droppar

ja

pyttesmå droppar

dimma sveper

böljar

stiger och du ser klart

 

egentligen såg du klarare i dimman ty däri skärptes dina sinnen

så behåll den klarheten även då dimman stigit

 

dimman viskar till dig

jag är slöjan vilken skiljer dig från är och är

jag visar dig att det ej existerar en skiljelinje

är

är

är

är är allt

är helhet

 

kärleksregn

 

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-09 17:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint!
2011-01-11

  Anna*
Att sinnen skärps i dimma är sant och må det inte avtrubbas för att dimman försvinner. Slutet är så fint!

"är är allt
är helhet

kärleksregn"
2011-01-11

  Mr Lindemann VIP
Du tar mig med här på en själslig resa i det land som när drömmar och andas poesi, där man möter varandra
2011-01-09

    ej medlem längre
Älskar din diktning!!
2011-01-09

    Bo Bjelvehammar
den tycker jag bara om
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser