Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindvandrare

 

 

vindvandrare vackre

 

 

sätt dig här vid min flodbädd

 

uttorkad

fårad

 

slagregnad

 

de viskar

räds ej dessa händer

 

 

 

lägg dina händer till

 

 

 

hör mitt hjärta

 lyssna

 

 

hör 

 

vallgravens kedjor

 

 

porlandeflöden

 

i takt med vårt inre

i takt

 

 

 

hur jag lyfts

för dig

 

älskade vindvandrare vackre

 

 

du vet

 

hur




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-09 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vackert som bara du kan. en fin fin dikt
som öppnas.


mats
2011-01-09

  Kristina Wallbing
Även denna - mycket vacker!
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser