Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diamantsegel

 

 

kopparskimrande

 

solöga

 

 

guldskimrande violblad

 

 

skymningshimmel

 

 

 

omsluter

 

mitt hjärta

 

 

 

trädfolken skriver

caligrafi

 

 

 

kopparskimrande

 

 

solöga

 

 

omsluter

 

allts hjärta i kärlek

 

 

strömma

strömma

 

glödande liv

 

 

res dig ur kolskiss

 

 

diamant i ögonhänder




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-09 22:58



Bookmark and Share


  MoonCalled
Så levande. Tack för denna vackra gåva.
2011-01-10

    ej medlem längre
Mycket skön,vit och vacker som en bondbrud för att citera Fröding.
2011-01-10

    ej medlem längre
själsöga du är en sann ordkonstnär jag älskar ditt ord
caligrafi

du är sann i Ordet tackar ödmjukast att få ta del !
2011-01-10

  Anna*
Riktigt fin bild du målar upp!
2011-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser