Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka bostad anno 2010

Hej du framtida toalettdelarkamrat!

Jag är en ohyggligt normal svensk person, som söker ett avsides rum i din lägenhet/radhus/villa där jag kommmer att sitta och kura i tystnad för att du ska ha det så bra som möjligt.

Jag lovar att slicka din röv så fort jag stöter på dig i köket eller hallen och jag kommer att göra avkall på alla mina bristande karaktärsdrag för att ytterligare tillgodose ditt konfliktskygga beteende. Som sagt, jag är antagligen en uttråkad tjej från luleå som vill komma till storstan. Jag lovar dyrt och heligt att jag inte kommer vara hemma så mycket och då kommer jag mest att sova eller vara knäpptyst. Mina enda intressen är att vara så normal som möjligt och sköta min ekonomi. Jag har inga som helst onormala hobbies, och jag är självklart en stel schablonfigur med ariskt utseende, bra referenser, god ekonomi och noll integritet.

Ser fram emot att hålla inne din bajslukt i mina lungor med ett krystat leende på läpparna för att du inte ska märka.




Fri vers av Larspers Kristoffer Berglund
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-11 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larspers Kristoffer Berglund