Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amatörpoesi



ord

många radbrytningar



skapar ett inre rum

som du och jag kan utforska

men mest jag



du kan väl

lämna en rad eller två

och berätta hur mycket du grät




Fri vers av Larspers Kristoffer Berglund
Läst 1558 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larspers Kristoffer Berglund