Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt å öde

Tom

Ett glas utan innehåll

En flaska torr och ensam

Tom

En torrlagd pool

Ett ökenlandskap

Tom i kropp

Tom i själ

Tom i hela mig

Bara tom




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-11 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman