Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är det enda

 

 

färdvägad

bar

fotad

 

taggstavande vinge

 

klanglös

rabblande

dubier

 

ser du ej

ser du ej

hörande

 

bergsvägg sköt upp gråtande

ur markhändan

 

vattenfall dånade

 

sprang in i den öppnade manteln

 

med blad i hand

älskar älskar inte älskar älskar inte inte inte

 

bristande ögonlins fingrar

stryker trött

pannlob

 

jag ser pärlemor

 

blad

 

flyga

 

det är det enda




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser