Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plogblad

 

 

plogbladet fälldes ned

 

 

marker dånade

 

gnistor far

stjärnskott

 

is skriker ur vitmantlar

virvlande

 

 

det stampar hemtrevligt på trappan

 

stövlar

 

knackningen uteblev

 

det var

 

 

is föll från taket




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-12 18:12



Bookmark and Share


  Anna*
*ler* Förstår precis. Upplevde det här i förrgår =0)
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser