Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en resa

Alla går sina upptrampade stigar
följer den plan
som ritas om varje dag
som är ett koncentrat
av trådar till andra människor
minnen och erfarenheter

Livet är en resa på olika stigar och
dess följder är mer eller mindre planerade

Vad vi vet har den en början och ett slut
och kanske slutet är början på något nytt

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-12 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP