Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Appropå ord som flugit i vinden och nått mina öron)<br> Bilden fotades igår - det är springskor uppkastade i en snöklädd björk =0)<br>


Är du säker att det är så?

 

Har DU stått och gått flera mil i de andras skor?

Har DU satt dig in i hur de har det?

Om inte ...

finns inget mer att tillägga.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anna*
Läst 338 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-01-13 01:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Precis som indianden säger: "Döm ingen förrän du gått miltals i hans mockasiner."
Väl och viktigt poetat!
2011-01-16

  Suzy med punkterna
Väl talat
2011-01-13

  Kim VIP
ja men visst ett indianskt ordspråk som ja har på ett foto på landet!
Att inte döma förrän du gått en mil i hans skor... typ!
2011-01-13

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2011-01-13

  aol
bra sant skritat, läs min dikt byta skor gjorde den 2010222
2011-01-13

  Ninananonia VIP
Bra!
2011-01-13

  Seglaren
Bra fråga...
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*