Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten fegis..,

Det skrämmer mig en aning, livet
det skrämmer mig att vara ensam
för att jag är så liten och feg
det skrämmer mig sitta fast
för jag är ju stark och tuff
det skrämmer mig att jag måste leva mitt eget liv
det skrämmer mig när andra lägger sig i
det skrämmer mig att jag oftast blir besviken
det skrämmer mig när alla andra lyckas
Det skrämmer mig av helvete, livet




Fri vers av Fliis
Läst 530 gånger
Publicerad 2004-07-12 22:51



Bookmark and Share


  Malla
jag är också livrädd, men som det sägs " det är ingen konst att vara modig, om man inte är rädd". Kram
2004-07-13

    Mejja
Fler skrämda levare... Kram
2004-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Fliis