Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför måste du alltid lita på mig?


Varför blir jag alltid din GPS när vi är någonstans?

Jag vill inte alltid vara den som har koll.

Vill inte alltid höra

"jag tar likadant!"

Vill inte åka ett extra varv i rondellen för att du missade avfarten
bara för att jag inte sa något.

Vill inte!









Fri vers av Piraya
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-13 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya