Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där det inte finns några skuggor

Linda in mig i din tunga. Jag trivdes så bra där. Ta mig i handen. Vi hoppar. Rakt ned i det svarta havet. Vi hoppar igen, vi blundar och hoppar. Rakt ned. Det enda motstånd som finns är vattnet. Vi sjunker tillsammans genom allt det svarta. Hand i hand. Ända ned till den skrovliga botten. Jag trivdes så bra där med dig.




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-13 20:26



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
JAg tänker på en replik ur filmen Det stora blå - "ON EST MIEUX DANS LÀ! Drömlängtande!
2011-01-13

    ej medlem längre
Tillsammans ner i det svarta till bottnen - låter som det enda möjliga - enda sanna!

Tack
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP