Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orörda moln

 

 

 

du fann mig en gång

ett frö

 

med

 

hårt skal

 

 

du smög närmre

knackade ej

 

 

du

grävde efter vatten

 

 

fann ett frö

vek undan skalet

 

vände och vred

 

 

ur detta frö steg jag

 

 

älskade

din kyss om mina ögonvingar

 

 

doftade

honung

 

 

världar dansade prismaljus

 

 

mina skira slöjor andades svepte

daggens droppar

till dina vackra

läppars

 

 

obrutna

ord

 

 

gav du liv

 

haven andades om

min naknade kropp

 

dina fingrar

händer

omfamnade

 

 

smärtan

 

av gryning

 

 

älskade

 

 

så vacker

 

 

i

 

dessa

 

 

 

steg

 

 

 

vänder jag ansiktet

 

 

i drömljus

 

väntar

jag

 

i

 

orörda

 

moln




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-13 21:55



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart vackert!
2011-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser