Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbannat djävla dagboksinlägg




Hellre död än cool

Avsmaken ni lämnar efter er är så pueril

 

Jag kan känna hur ni ruttnar på insidan

I brist på egen uppfattning,

Istället lever ni som blodiglar

Med konstlade identiteter

Gör hela tiden nya desperata försök

Att glänsa bland uppmärksamheten

 

Hela tiden något nytt

Men aldrig finns ni,

Mer än på låtsas




Fri vers av Nastrina
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-14 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nastrina
Nastrina