Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömland

Jag känner doften av höstens fallna äpplen
Där jag står bland fuktig dimma &
Blickar ut över ett skummande hav,
Kallvått gräs kittlar mina fötter
Havsbrisen för med sig isande vind
Förtrollar mina läppar blåbärslila,
Lämnar havssalt i mina sår

Jag kan höra hur tågen slingrar sig längs landskapen
På metallsmärtad räls -

Jag drömmer mig bort till tusen röda öknar
Där eldklot flyger över natthimlen
Ett helt universum för sig själv,
Där vill jag begravas i glödande sand
Bli bländad av ofantlig måne
Bland kameler och åldrat vin,
Vill jag bara finnas




Fri vers av Nastrina
Läst 412 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-17 15:20



Bookmark and Share


  Ari Viklund
Har tyvärr ingen, min mandolin
ändå höras, den ton som väcker
en lång en
Vill gärna spela, den melodin
sköna dröm, och ord om vacker
en sång en

Som klippt och skuret: Sångtext!
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Nastrina
Nastrina