Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Under mörkerröd nattgalax
Skär du av dig dina fingertoppar,
För att se vad som finns däri -
Koagulerade drömmar sammanvävda med tistlar,
Blodådror som skruvar sig i blodtungt kött


I elden brinner pappersfjärilar & drömslott
Från dina ögon ringlar snödroppar
Din kropp blir feberhet
Då mjuka munnar möts,
Läker förruttnelsen i dina sår




Fri vers av Nastrina
Läst 585 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-16 14:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
En stark mustig orginell text. Skickligt!
2011-01-17

  Ari Viklund
Att ingen kommenterat denna text
är obegripligt. Skuddar mina fötter
mot alla blinda och upphöjer denna
dikt till det bästa jag läst 2011. Mitt
bokmärke Nr:2 Märgen av mig ryser,
rister av smärta & välbehag i eufori!
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Nastrina
Nastrina