Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min klass, min kära skolklass

-

Jag avskyr att jag måste säga att era idéer är bra
När en femåring är mer kreativ

Ska jag och ni ha samma examen,hurra!
Jag är så understimulerad att min hjärna är explosiv!


Ja jag är smartare, har mer erfarenhet och får ligga mer
Trots att ni är kvinnor, är 21 och har fina manér

Jag dör lite inombords varje gång jag måste träffa er
Hur kan ni på något sätt tro att ni är förmer?


Jag är glad att det snart är över
Sen kan jag dra söderöver!




Fri vers av Sergej
Läst 568 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-14 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej