Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Bom, bom, bom

Jag var en osnuten spoling
Som bara drev omkring
Jag hade inga planer
Jag sket i allting
Hon var en ung skön flicka
Med stjärnor i sin blick
Hon avlossade ett leende
Som träffade mitt i prick
Tor slog med sin hammare
Och himlen öppnade sig
Och mellan alla blixtar
Log hon fortfarande mot mig
Bom, bom, bom
Jag var elektrifierad
Bom, bom, bom
Varje cell var aktiverad

Mitt hjärta slog volter,
Hon var så grann i blixtarnas sken
Och när hon tryckte sig tätt intill
Sjöd det i artär och ven
Tor slog med sin hammare
Och det blixtrade i ett
Och mellan alla blixtar
Kysste hon mig hett
Bom, bom, bom
Jag var elektrifierad
Bom, bom, bom
Varje cell var aktiverad

Hon famnade mig så hårt
Att det värmde in i märg och ben
Jag har aldrig mått så bra
Som just då i blixtarnas sken

Hon var en ung skön flicka
Med stjärnor i sin blick
Hon avlossade ett leende
Som träffade mitt i prick
Tor slog med sin hammare
Och himlen öppnade sig
Och mellan alla blixtar
Log hon fortfarande mot mig
Bom, bom, bom
Jag var elektrifierad
Bom, bom, bom
Varje cell var aktiverad




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-14 19:04



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jättebra.
Mycket bättre än de flesta låttexter om kärlek som man kan råka få höra.
2011-03-19

  Håkan Wiklund
Låter härligt, jag känner igen känslan.

Jag har själv förmånen att få uppleva den då och då (med samma objekt...).
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP