Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh, la la, la, jag vill ha dig... eller kåt, javisst!


knulla mig långsamt, älskling

sliter tag i ditt hår
håller dig fast
likt i ett skruvstäd
klöser dig på ryggen
låter dig inte komma
ännu

värjer mig mot mitt inre

kysser dig innerligt
smeker dig följsamt
naglar mig fast

stänger ut mitt innersta väsen

du belägrar mig med fullstorm
sliter av resten
nafsar mig i örsnibbar
pressar mig mot dörren

(skiter fullständigt i hur jag ser ut)

kläder faller
känner ditt kön genom kläderna
kinderna hettar

din blick i affären sa allt:

slukar dig med hull och hår, baby!





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 880 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-01-15 20:18



Bookmark and Share


  M_Franke
Sexigt, hett & alldeles alldeles underbart!
2011-02-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar kattslig befägring i sin hetta
2011-02-07

    purplepea
naiv och enkelspårig....text värd att uppmärksammas... not
2011-01-17

  tom boreland
bättre än snöskottning
2011-01-15

  Johan Bergstjärna VIP
hett och fint... men jag förstår inte det att stänga ute sitt innersta..
2011-01-15

  Niclas Petersson VIP
Oj! ;)
Gillar. Mycket.
2011-01-15

  Mats Henricson
Oj, nu SMÄLTER all is, strax, så HETT är det !
2011-01-15

  Line W
Hett och häftigt!
2011-01-15

  * MARY *
me like..;))))))
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t