Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag längtar redan efter natten... nu borde jag beläggas med TABU!


Brissingar - medvind

din andhämtning är som fjäderdun
mot min hud

känner din puls
fortplantar sig genom madrassen
tränger sig på
vill in

våldtar mina sinnen
snirklar sig in genom mina öron
väcker mitt begär

din doft
tar över min kropp
penetrerar min själ

du sover, andas genom näsan
lugn

(jakten tar överhanden berövar mitt förstånd)

smyger likt ett rovdjur upp mellan dina ben
nafsar, söker, slickar dina lår

du gnyr lätt i sömnen, men utan fruktan

fortsätter min ömma vandring,
tar tag om ditt kön
slickar, lättjefullt
suger mig full

(du vaknar)

fattar ömt om mitt huvud
juckar mot

du stönar,

(kan höra att du ler)

sväljer med glädje
slickar mig belåtet om munnen

somnar förstulet på din arm
tätt omslingrad




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-15 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t