Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...försök till att peppa mig att ta ett omvälvande beslut i mitt liv och göra det med glädje...det kanske ska till mer än en dikt för att åstadkomma det :-)




Förändring

 

Vinden gråter när våren vaknar

sörjer att vintern snart tagit slut

Tallarna böjer sig djupt och saknar

redan den tid som raskt rinner ut

 

 

Men våren kommer med ljusa tider

vinden leker i nästa stund

Glömd är förändringens känslostrider

och sorgen som saknar djupare grund

 

 

Livets resa är full utav ängslan

över att invanda mönster byts ut

Släpp tiden fri, håll ej den i fängslan

låt varje stund få ett lyckligt slut

 

/Annika Strömberg




Bunden vers (Rim) av •AW•
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-16 10:43



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Välformulerat om våndan som alltid finns när man fattar viktiga val.
2011-01-18

    ej medlem längre
Starkt

Klart du klarar av att göra..det du vill. Nu eller never
2011-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Så du har äntligen bestämt dig för att flytta till Gävle?
2011-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Enormt snyggt skrivet!
Valborgsmässovackert.
2011-01-16

  Anna Maris
underbart vackert, både naturaspekter och mänskliga! Fin text.
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•