Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetet i dina tankar evig vind

Helvetet bor i dina tankar
det kallas känsla och logik,

inatt fäster vi inget avseende vid ditt helvete,


jag kysser bort sanningen




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-17 00:30



Bookmark and Share


  Tymin
underbar, underbar text! den träffar mitt i prick hos mig. tack!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth