Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårigheter att vända dygnet till det verkliga...


Dina läppar mot mitt hår

Jag vill ha vardag, dagar som går förbi
med vanliga sysslor, bekanta röster och skratt
behov av solljus, strålar som ger mig kraft
och din hand i min, dina läppar mot mitt hår

Jag byter bort nätter, det underbara mörkret
med stjärnor och månljus, den öppna himlen
där allt är mörkt och kallt, där allt är ovisst
för med dig är dagen äventyr, och vardagen ett äventyr

Ge mig dina dagar, du underbare
min älskling, och låt oss räkna vardagar
och vi skall finna vår plats i alltet , våra vinklar
i arbete och nöje med nätter fyllda av kärlek

Jag vill ha vardag, ljusa dagar med dig
som är fyllda av kärlek och mening
och drömmar om framtiden
med din hand i min, och dina läppar mot mitt hår




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-17 07:29



Bookmark and Share


  La Magnólia
Mycket vackert!
2011-01-18

  vakentimmar
verkligen fin! särskilt andra stycket!
2011-01-17

  Yheela
Åh, tänk om man finge leva så... vackert!
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten