Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vilja vara en del av helheten. Att vilja vara en helhet i delaktigheten. Att vilja bejaka livet. Skrivet år 2005


Befrielse från tankefängelset




Denna samprodukt

ur vildsådd visdom

envishetens ökenblomma


trotsar urgrundens skuggors

strävan

att kväva de ljusstrålar

som letar sig fram

och bjuder till dans




En bräcklig självsbild tar form

i en sprucken spegel

där skärvorna söker sin helhet

i ett hav av tårar

öppet för himlavalvets reflektion

ALLT

I ett hopp om förening




Fri vers av Audur Armannsdottir
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-17 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Audur Armannsdottir