Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En droppe...


En droppe i havet
är varje människa

Hav utan droppar
vore inget hav

Hellre är jag en droppe i havet
än en hemlös snöflinga

Havet är molnens moder




Fri vers av Audur Armannsdottir
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-08 16:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I längtans Ocean färdas vi i livets flod till källan av det som var vi i droppen som når livets vatten...
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Audur Armannsdottir