Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa få ord är skrivna 6 juni 2008 Små ord av stor betydelse


The resurrection







For the resurrection of this oppressed soul

There is a water coming

A great water is coming




Fri vers av Audur Armannsdottir
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-17 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Audur Armannsdottir