Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna eviga kamp mot saknaden...




Försöker

Försöker lära att inte älska

ej heller åtrå och sakna dig

att fylla dagar med nya vanor

som lätt och smidigt passar mig

 

Försöker vara en helt ny kvinna

stark och stadig med eget mål

som nu har mod att själv agera

med inre vilja stark som stål

 

Försöker tänka på min framgång

leva livet här och nu

men samma tanke envist snurrar:

att livets mening det är du…

 

 

 

/Annika Strömberg 20110117




Bunden vers (Rim) av •AW•
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-17 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•