Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har du i denna dag

 

 

jag vandrar oftast människoensam

möten lever jag med

är i allt

 

ibland i kassan i mataffären

ser jag trötta ansikten

 

har upptäckt ögonmötens skönhet

 

mötte ett vissnat blad idag

 

ser mig runt

så lever jag med

 

hur många gånger

i denna dag

 

har du tillåtit

dina ögon

din rörelse

 

skänkt mötanden upplevelsen av

 

sin vackerhet

 

ja

 

tillåt dina ögon

din rörelse

berätta

 

vackerhet

i allt




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-17 23:30



Bookmark and Share


  Anna*
Vackert skrivet och mycket tänkvärt! ♥
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser