Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bloss

hand mot
den våta
ytan mot
den sårade
sargade varma
huden fick oss
att se allt det
månen ville visa
sen föll vi
sen föll snön
sen brann cigarett
efter cigarett i vår
hand mot den våta ytan
och snön dämpade
ingens ångest alls men
månen men dom här
djupa såren blev liksom
vackra när dom låg still
och bara var sådär skönt
röda som bara djupa sår
kan vara då drog vi bloss
på cigarett efter cigarett
och din hand ville så mycket
min tanke som rök i din mun
for fort fram




Fri vers av ss
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-18 01:04



Bookmark and Share


  Känslovarm
Gillar v e r k l i g e n din stil.
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

ss