Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland... bara ibland


Har du?

-

Har du någonsin känt en våg av förtvivlan?
Som fuckar, totalt fuckar din existens

Du lyfter blicken och försöker bara ta ett steg till
Sluta tänka, sluta darra och bara andas

Har du någonsin upplevt att det knastrar inombords?
Det som sprakar är verkligheten som krackelerar

Du tar ett andetag till och försöker resa dig
Ignorera det, sluta vara svag och bara andas

Har du någonsin vart med om att bli spottad på?
Igen, om och om igen

Du torkar ansiktet och vänder det mot marken
Inga tårar, sluta visa känslor och bara andas

Har du någonsin vart med om att inte kunna känna något?
Hur mycket du än vill så är du inte längre hel

Du är inte längre du
Andas, bara fortsätt andas....




Fri vers av Sergej
Läst 500 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-18 01:27



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
utrycksfullt och skarpt beskrivet - jo jag har, allt som oftast - känner igen - märkligt nära har du format denna hopplöshet
2011-01-18

  Sonja Sidorow Lapington
din andning blir till min......vackert och berörande
2011-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej