Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek


Du är min ängel, min solstråle<3

Jag älskar dig så otroligt mycket.
Jag kan inte förneka det längre
Allt jag ser är dig, allt jag hör är din röst i hopp om att du ska nämna mitt namn.
Luften jag andas är för dig.

Jag är din om du vill ha mig!

Älskling jag är här!
Se mig.

//Dorina




Fri vers av Dorina
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-18 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dorina
Dorina