Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glödhänder

 

 

jag ropar med tyststämma till dig

ökenvinden

riddare av alla sandblad

 

sand blads tavlor

 

bränn mina händer rena

befria mig från allt icke jag gjort

 

alla de gånger

jag slöt handen blindande runt mitt hjärta

 

i brist av

mod

 

alla de gånger jag låtit var svepa ut är

 

oh ökenvind

vackra

 

rör vid mina ögon

 

låt mig

virvla

 

i

 

för en stund

för

en

 

blick av ögon

*

*

*

jag ropar med tyststämma till dig

ökenvinden

 

du ropar till mig

rakt in i min hjärtgård

så vem är jag då

 

du är den vilken förmår

glödga mina händer

du upplever

min väg

 

du målar den i silverskivas ansikte

var natt är jag slöjor

böljande i

hennes dans

 

du är den vilken skriver orden

i sanden

 

du är

den

 

den är jag

 

vad ser du

 

svedjemarker

hjärtblad

stiger

 

klangfjärilar

 

lyfter röd sand

 

det ser

du

 

dina händer

 

ditt

händer




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-20 18:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart bra! :)
2011-01-21

  VampyrÄngel
Jättebra.
2011-01-20

  evana
Vackert formar du orden till en sand blads tavla! Tack!
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser