Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silvergunga

 

 

silvergunga

 

i den stora vida

askens kronhänder

 

stannar

 

blixt

stilla

 

 

sitt upp min sköna

 

jag ser mig om

frågande

 

jag

 

vem

 

jag

 

 

asken rister sina frostgnistor

 

ser du klarare nu

med ljus i ögonfingrar

 

 

sitt upp min sköna

 

jag sitter i silvergunga

 

svingas av silvervinden

 

 

in i hennes ögonfamns bejakelsehänder




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-20 22:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vacker upplevelse bjuder du på. Att gungas i silvergunga.
2011-01-21

  Ninananonia VIP
Vacker :)
2011-01-20

  M.A.J.R
Starka ord! applåd!
2011-01-20

    ej medlem längre
en vacker dikt tackar
2011-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser