Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte ringa.

Jag vågar inte knappa in ditt nummer på mobilen och ringa.
För det kanske är din mjuka stämma
som svarar.




Fri vers av Morgon
Läst 288 gånger
Publicerad 2005-12-09 14:14



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
ah förstår denna rädsla
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Morgon
Morgon