Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon flyger de aldrig mer.

Du och staden sover än
under nattens lugnande händer.
Du andas likt ett barn,
ovetandes om tårarna som föll
från henne, från honom, från dem -
från alla som log och sa
”Nej då, jag har aldrig varit olycklig”.

Jag smakar på dina andetag,
ditt namn och mina ord, innan jag går.
Det är nog bäst att du inte
vet var jag är den här morgonen

för det vet nog inte ens jag.
Imorgon flyger fåglarna aldrig mer.




Fri vers av Morgon
Läst 594 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-11 23:35



Bookmark and Share


    Siera
Jag älskar den. Underbar. Det är så fint, och bräckligt på något vis...
2008-02-16

  Ola Rydberg
Stark och känslosam
2008-02-12

  vetlandaslyna
jag slukar den här och älskar den sådär lite på avstånd, för det är vad den här dikten är för mig, ett stort jävla avstånd. bra skrivet!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Morgon
Morgon