Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

når du

 

 

palats byggda

i grönskande öga

 

pelare

bärvalv

bågar

 

fontäners fingerljuskaskader

 

i solvinda lades ord

samspråkande

de kunde samtalets konst

 

trappa lagd av marmorblock

mattade av steg

 

så många

hade

 

ställts

 

ställts ställda till doms av andra

 

havet såg

såg med alltmer sänkta ögonlock

 

väntade

 

såg in i deras ögon för liv

 

insåg

tröttades

svepte allt i sin famn

av kärlek

 

på marmortrappa syntes hon ligga

 

långa kjolar

böljande hav

håret

håret strömmade havssköljan

 

vänster vinge höll hon lätt över bröst

höger vinge lyfte hon till strimma

 

når du

min stämma




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-21 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
alltid ett äventyr att läsa dig

vännen m
2011-01-21

  Ninananonia VIP
Tack! Din dikt strålar av kärlek :)
2011-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser