Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergstrakt

 

Barnen som pekade.

Prästen som glödde.

Ur obebodda ögon,
ett påbud:
gudarna har talat,
här står den
de önskar.

Sliten ur faderns famn.

Utvald att gå.

Darrande snubbla
och sitta ned
bland de före.

Stanna.

I frostrosad

vila.

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-21 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke