Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektrisk

på linje elektricitet
regnar ner som berusat hagel
i vinternatten

och du mot fasaden
höjer dina armar så provokativt
mot den svarta himlen
slår så en volt över gatan
sprider ut små änglar
över den glittriga asfalten

på linje elektricitet
regnar ner som berusat hagel
i vinternatten
regnar ner
och berusar änglarna




Fri vers av Magnus Thorn
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-21 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Thorn
Magnus Thorn