Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köksperfektionism

de små små tonerna som uppstår
när jag vänder upp glasen i skåpet
de fjäderlätta dunen som singlar ner
som landar på golvet omkring mig
den verklighetsfrämmande vibrationen
som uppstår i rummet
allt det där försöker jag hantera
sila mellan fingrarna
forma till något oslagbart




Fri vers av Magnus Thorn
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-06 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Thorn
Magnus Thorn