Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdiagnos

jag borde vara här nu
låta sekunderna landa
ta mark
låta de besmittade nerverna
vara ifred
men ingenting är längre
här
ingenting är längre
nu

allt i mig är på väg
det står aldrig still
någonstans där framme
långt långt där borta
kan jag se lugnet
kan jag se min kropp
befriad från mig själv




Fri vers av Magnus Thorn
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-17 15:04



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
insikt
inblick

bra text
tack för att du delar
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Thorn
Magnus Thorn