Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppror

jag ser samspelet utanför
hur grenverken parerar
de oberäkneliga vindarna
hur de hjälps åt
och banar väg
för upproret




Fri vers av Magnus Thorn
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Thorn
Magnus Thorn